Zimski serijal - Senior program od 14.1. do 11.5.2019.

11.01.2019

Preko 30 tisuća posjetitelja iz Skandinavije i Njemačke

 Uz veliki broj destinacija koje su redovnim linijama povezane s Dubrovnikom tijekom zime, od ponedjeljka, 14. siječnja, započinje charter program dolazaka senior grupa iz Skandinavije i Njemačke koji će do 11. svibnja, u Dubrovnik, dovesti preko 30 000 posjetitelja.

U organizaciji putničke agencije WTouristic, članice Karaci grupe i RSD Reisen iz Njemačke, od ponedjeljka 14.siječnja, započinje zimski program dolazaka senior grupa iz Njemačke iSkandinavije s jednim charterom dnevno, sve do 11.veljače kada će početi dolaziti dva puta dnevno do 11.svibnja. Zimski program započeo je već u listopadu 2018., nakon čega je kratko preusmjeren u Zračnu luku Split zbog radova na dubrovačkom aerodromu.

Riječ je o putovanju koje počinje i završava u Dubrovniku, a tijekom kojeg će gosti posjetiti jošSton, Makarsku, Trogir i Split. U Dubrovniku će provesti dvije noći u dubrovačkim hotelima HotelRixos Libertas, Hotel Lero, Hotel Villa Paradiso te hotelima iz grupacije Valamar. U ovoj godini planira se dolazak preko 30 tisuća posjetitelja do 11.svibnja 2019. dok je za iduću godinu planira dovesti do 65 tisuća posjetitelja.

Dubrovnik i njegova okolica su uvijek bili zanimljivi, privlačni i dopadljivi našim domaćim i stranim posjetiteljima