HTZ-Najpopularniji korejski TV show s korejskim pop zvijezdama snima se u Hrvatskoj

09.10.2019

Hrvatska turistička zajednica i Bluesun hoteli u suradnji s Korejskom nacionalnom televizijom KBS te medijskom kućom A9 ugostili su produkcijsku ekipu najpopularnijeg južnokorejskog TV showa Battle trip, ali i najveće korejske pop zvijezde Park Cho-rong te Yoon Bo-mi. Riječ je o šestodnevnom posjetu hrvatskim destinacijama u kojima se snima najgledaniji korejski TV show.


Inače, show Battle trip koja se emitira na kanalu KBSprati preko 25 milijuna gledatelja u Južnoj Koreji, kao i izuzetno velik broj korejskih iseljenika, pretežno u SAD-u, putem kanala KBS World. Uz to, vrlo je popularna i na društvenim mrežama, posebno na Instagramu gdje na hashtagu#battletrip trenutno broji preko 13 tisuća objava. Korejske pop zvijezdePark Cho-rong i Yoon Bo-mi koje trenutno borave u Hrvatskoj članice suK-pop grupe Red Velvet. Podatak o 8,3 milijuna followera na Instagramu i 1,3 milijun pratitelja na Facebookudovoljno govori o njihovoj popularnosti i pozitivnom medijskom dosegu cjelokupnog projekta.

Produkcija Battle tripa u Hrvatskoj će posjetiti Zagreb, Hrvatsko Zagorje, Split, Makarsku rivijeru i Brač.

 

Sve detalje snimanja, kao i izjavu direktora Hrvatske turističke zajednice Kristjana Staničića, te fotografije možete pronaći u privitku i slobodno koristiti.

 

Dubrovnik i njegova okolica su uvijek bili zanimljivi, privlačni i dopadljivi našim domaćim i stranim posjetiteljima