Otvorene prijave za godišnje nagrade Hrvatske turističke zajednice

04.07.2018Hrvatska turistička zajednica i ove godine dodjeljuje godišnje turističke nagrade kao posebno priznanje za iznimni doprinos pojedinaca, tvrtki i ustanova u razvitku hrvatskog turizma. Prijave i kandidature za godišnje nagrade „Anton Štifanić“ i „Nagrada za životno djelo“ zaprimaju se od strane fizičkih i pravnih osoba do 31. kolovoza 2018. godine ispunjavanjem online obrasca.

Hrvatska turistička zajednica i ove godine dodjeljuje godišnje turističke nagradekao posebno priznanje za iznimni doprinos pojedinaca, tvrtki i ustanova u razvitku hrvatskog turizma. Prijave i kandidature za godišnje nagrade„Anton Štifanić" i „Nagrada za životno djelo" zaprimaju se od strane fizičkih i pravnih osoba do31. kolovoza 2018. godine ispunjavanjem online obrasca.

Također, kandidature se zaprimaju i za nagradu „Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine" i to do27. srpnja 2018. godine. Kandidature za izbor djelatnika godine mogu podnijeti turističke zajednice, ministarstva, strukovne udruge, tvrtke te jedinice lokalne samouprave putemonline obrasca.

„Sustavom nagrađivanja želimo poticati izvrsnost, kreativnost, ali i motivaciju za daljnje uspjehe. Cilj nam je izdvojiti pojedince i subjekte koji su svojim radom, projektima i idejama pridonijeli razvoju hrvatskog turizma i pozicioniranju naše zemlje kao atraktivne turističke destinacije ljubaznih domaćina. Razvijanje gostoljubivih i prijateljskih odnosa s turistima, uz podizanje kvalitete usluge, ključan je segment u podizanju stupnja zadovoljstva gostiju te širenju pozitivnog imidža hrvatskog turizma", izjavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić, pozvavši sve građane, turističke djelatnike i subjekte da ispune prijavnice i kandidiraju osobe koje će nagradu dobiti na Danima hrvatskog turizma koji se ove godine održavaju na Hvaru 25. i 26. listopada.  

Dubrovnik i njegova okolica su uvijek bili zanimljivi, privlačni i dopadljivi našim domaćim i stranim posjetiteljima